Cum putem ajuta?
<Înapoi
Esti aici:

Se poate întâmpla să trebuiască să migrezi din necesitate, cutii poștale sau chiar întregi servere de poștă care poate utiliza diferite formate de stocare a e-mailurilor, cum ar fi Mailbox și Maildir., candidați incompatibili sau extrem de dificili pentru o migrare brută prin mutarea fișierelor dintr-un dosar în altul care lucrează la nivelul sistemului de fișiere, sau pur și simplu dorința de a migra conținutul unei cutii poștale (poate unul dintre cele gratuite, cum ar fi gmail, în noul nostru domeniu ).

Cea mai bună, cea mai profesională și mai performantă soluție este utilizarea instrumentului extensia IMAPSYNC că lucrul la linia de comandă vă permite efectuați o migrație incrementală de la caseta A la caseta B într-un mod complet nedureros.

Acest instrument poate fi recuperat pe http://freshmeat.net/projects/imapsync/ și disponibil pentru sistemele Windows și Linux, poate fi instalat foarte ușor prin apt pentru sistemele debian și derivate și yum pentru sistemele derivate Redhat.

Cerințe preliminare

Pe lângă descărcarea și instalarea corectă a instrumentului, trebuie să aveți Accesul IMAP la ambele cutii poștale se numără printre premisele fundamentale, atât sursa, cât și destinația.

Dacă nu aveți suport IMAP disponibil chiar și pe unul dintre cele două, încercați să discutați cu furnizorul pentru a activa protocolul IMAP care răspunde la portul implicit 143. În unele cazuri rare, protocolul IMAP ar putea fi un serviciu suplimentar cu valoare adăugată, în majoritatea cazurilor, o funcție activată la toți furnizorii de găzduire și furnizorii de servicii de poștă electronică.

Evident, va trebui, de asemenea, să cunoașteți parametrii IMAP ai serverului sursă, serverului de destinație și acreditările casetelor sursă și destinație respective, adică numele de utilizator și parola.

Pentru a fi clar, pe scurt, trebuie să aveți toate datele (aceleași identice) pe care le-ați utiliza dacă ați configura contul de e-mail pe unul dintre clienții de e-mail, cum ar fi Outlook, e-mail pentru MacOS sau orice altul pe care îl doriți.

Utilizarea sa este decisiv elementară: în practică este necesar să treceți datele pentru a vă conecta la serverul de pe care să copiați și apoi pe cele ale serverului pe care urmează să fie copiate e-mailurile.

Sintaxă și funcționare.

Sintaxa liniei de comandă se referă la specificarea în mod esențial a numelui gazdei și a acreditărilor atât pentru serverele sursă, cât și pentru cele de destinație.

Un exemplu este următorul:

imapsync --host1 SERVER_ADDRESS1 --user1 USER_1 --host2 SERVER_ADDRESS2 --user2 USER_2 --authmech1 PLAIN --authmech2 PLAIN --noauthmd5 --ssl2

Evident, va trebui să înlocuiți câteva părți de mai sus:

SERVER_ADDRESS1 este adresa IP sau numele gazdei serverului numărul 1
SERVER_ADDRESS2 este adresa IP sau numele gazdei serverului numărul 2
USER_1 este utilizatorul de pe serverul numărul 1
USER_2 este utilizatorul de pe serverul numărul 2

Scriptul vă va cere parolele celor doi utilizatori, după care va începe sincronizarea.

Parametrul –ssl2 este necesar deoarece autentificarea PLAIN este permisă de obicei numai pe canalul criptat ssl.

imapsync are avantajul de a sincroniza incremental serverele, fișierele deja sincronizate nu mai sunt mutate permițând un timp mai scurt în cazul sincronizărilor ulterioare.

Dintre opțiunile disponibile, putem indica dacă se utilizează o conexiune ssl, se exclud mesaje prea mari sau prea vechi și / sau se exclud directoare întregi.

Aveți grijă să potriviți întotdeauna e-mailurile sursă și destinație și să introduceți corect acreditările e-mailului în contul sursă și destinație (care, în general, ar putea fi diferite: în mod normal parolele sunt setate la fel, ambele inițial decât în ​​destinație , a face primul).

Dacă aveți dificultăți în utilizarea acestui instrument, puteți opta pentru o consultanță de externalizare și contactați-ne direct la adresa noastră https://managedserver.it/supporto

 

Cuprins

Ai îndoieli? Nu știi de unde să începi? Contactati!

Avem toate răspunsurile la întrebările dvs. pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă.

Vorbeste cu noi

Chat direct cu suportul nostru de prevânzare.

0256569681

Contactați-ne telefonic în timpul programului de lucru 9:30 - 19:30

Contactați-ne online

Deschideți o solicitare direct în zona de contact.

INFORMAȚII

Managed Server Srl este un lider italian în furnizarea de soluții avansate de sistem GNU/Linux orientate spre performanță ridicată. Cu un model de abonament cu cost redus și previzibil, ne asigurăm că clienții noștri au acces la tehnologii avansate de găzduire, servere dedicate și servicii cloud. Pe lângă aceasta, oferim consultanță de sisteme pe sisteme Linux și mentenanță specializată în DBMS, Securitate IT, Cloud și multe altele. Ne remarcăm prin experiența noastră în găzduirea CMS open source de top precum WordPress, WooCommerce, Drupal, Prestashop, Joomla, OpenCart și Magento, susținut de un serviciu de asistență și consultanță la nivel înalt, potrivit pentru Administrația Publică, IMM-uri și orice dimensiune.

Red Hat, Inc. deține drepturile asupra Red Hat®, RHEL®, RedHat Linux® și CentOS®; AlmaLinux™ este o marcă comercială a AlmaLinux OS Foundation; Rocky Linux® este o marcă înregistrată a Rocky Linux Foundation; SUSE® este o marcă înregistrată a SUSE LLC; Canonical Ltd. deține drepturile asupra Ubuntu®; Software in the Public Interest, Inc. deține drepturile asupra Debian®; Linus Torvalds deține drepturile asupra Linux®; FreeBSD® este o marcă înregistrată a Fundației FreeBSD; NetBSD® este o marcă înregistrată a Fundației NetBSD; OpenBSD® este o marcă înregistrată a lui Theo de Raadt. Oracle Corporation deține drepturile asupra Oracle®, MySQL® și MyRocks®; Percona® este o marcă înregistrată a Percona LLC; MariaDB® este o marcă înregistrată a MariaDB Corporation Ab; REDIS® este o marcă înregistrată a Redis Labs Ltd. F5 Networks, Inc. deține drepturile asupra NGINX® și NGINX Plus®; Varnish® este o marcă înregistrată a Varnish Software AB. Adobe Inc. deține drepturile asupra Magento®; PrestaShop® este o marcă înregistrată a PrestaShop SA; OpenCart® este o marcă comercială înregistrată a OpenCart Limited. Automattic Inc. deține drepturile asupra WordPress®, WooCommerce® și JetPack®; Open Source Matters, Inc. deține drepturile asupra Joomla®; Dries Buytaert deține drepturile asupra Drupal®. Amazon Web Services, Inc. deține drepturile asupra AWS®; Google LLC deține drepturile asupra Google Cloud™ și Chrome™; Microsoft Corporation deține drepturile asupra Microsoft®, Azure® și Internet Explorer®; Fundația Mozilla deține drepturile asupra Firefox®. Apache® este o marcă înregistrată a The Apache Software Foundation; PHP® este o marcă înregistrată a Grupului PHP. CloudFlare® este o marcă înregistrată a Cloudflare, Inc.; NETSCOUT® este o marcă înregistrată a NETSCOUT Systems Inc.; ElasticSearch®, LogStash® și Kibana® sunt mărci comerciale înregistrate ale Elastic NV. Hetzner Online GmbH deține drepturile asupra Hetzner®; OVHcloud este o marcă înregistrată a OVH Groupe SAS; cPanel®, LLC deține drepturile asupra cPanel®; Plesk® este o marcă înregistrată a Plesk International GmbH; Facebook, Inc. deține drepturile asupra Facebook®. Acest site nu este afiliat, sponsorizat sau asociat în alt mod cu niciuna dintre entitățile menționate mai sus și nu reprezintă niciuna dintre aceste entități în niciun fel. Toate drepturile asupra mărcilor și numelor de produse menționate sunt proprietatea deținătorilor de drepturi de autor respectivi. Orice alte mărci comerciale menționate aparțin solicitanților lor înregistrați. MANAGED SERVER® este o marcă înregistrată la nivel european de către MANAGED SERVER SRL, Via Enzo Ferrari, 9, 62012 Civitanova Marche (MC), Italia.

Torna în alto