Noiembrie 7 2021

Alternativă SiteGround

Avantajele alegerii ManagedServer.it față de SiteGround Hosting.

Alternativă SiteGround

Căutați o alternativă la SiteGround pentruGăzduire WordPress sau pentruGăzduire WooCommerce sau alt CMS ca Drupal, Joomla, Prestashop sau Magento ? Managedserver.ro este soluția potrivită pentru tine.

Creat de experți ingineri de sisteme Linux și dezvoltatori WordPress din 2005, oferim găzduire de înaltă performanță celor mai importante și aglomerate site-uri italiene.

Introducere

Deseori ne întrebați de ce suntem diferiți de SiteGround și tocmai la această întrebare dorim să răspundem printr-o analiză comparativă sinceră a celor două soluții comparate. Să aflăm împreună de ce Managedserver.ro este o alternativă grozavă la SiteGround pentru găzduirea site-ului tău WordPress!

SiteGround, fondat în 2004, a fost unul dintre primii pionieri ai industriei de găzduire și a stabilit ștacheta pentru noi toți datorită, mai ales, excelentului marketing pe care a reușit să-l facă în cadrul comunității WordPress, precum și inițiativelor discutabile afiliate. . și marketing de recomandare în care am analizat și lăudat impresiile noastre proaste acest articol în care am vorbit despre "Recenzii false în lumea Hosting".

Inutil să spunem că câteva luni mai târziu am primit și un avertisment de la echipa lor juridică cu o intimidare și intimidare pentru a elimina un conținut care evidențiază performanța scăzută a SiteGround în comparație cu serviciile noastre:

Evident ca practica am raspuns ca informatiile raportate sunt corecte in analiza comparativa si ca legal nu incalcam nicio lege europeana.

Foarte simplu spus SiteGround recunoaște comisioane bune celor care își vând produsele cu coduri de afiliat și mulți proprietari de site-uri scriu articole tehnice despre WordPress și Hosting direcționând utilizatorul către site-ul SiteGround nu pentru că au încredere și respectă cu adevărat brandul, ci cu unicul scop de a încasa comisionul.

Au vorbit despre asta într-un mod epuizant pe Forumul Giorgio Taverniti la acesta legătură unde utilizatorul ricsca5 pare să pună aceeași întrebare ca și noi.

 

Răspunsul Mara spune multe despre politicile de upselling ale SiteGround, adică vă invită să cumpărați un plan mai mare și mai performant și, prin urmare, mai scump pentru fiecare cea mai mică problemă. Astăzi Mara este clientul nostru și site-ul ei https://www.notizieinvetrina.it pe langa ca este extrem de rapid raporteaza acest scor PageSpeed ​​pe versiunea mobilă cheltuind mai puțin decât costul suportat pe SiteGround.

Așadar, așa cum s-a întâmplat cu Mara, se întâmplă adesea ca un client pretențios să adopte Hosting SiteGround, dar la scurt timp după aceea să nu fie mulțumit de performanță sau asistență și, prin urmare, să decidă să se îndrepte către soluții mai profesioniste ca ale noastre.

De fapt, în fiecare zi întâlnim clienți care sunt dezamăgiți de SiteGround caută o soluție alternativă de găzduire WordPress, care să ofere performanțe mai bune în ceea ce privește viteza, în ceea ce privește gestionarea încărcăturii și resurselor CPU și cu suport superior, de multe ori Full Managed în care utilizatorul pur și simplu își face treaba fără a-și face griji în privința aspectelor tehnice precum Cache , Compresie, reîmprospătare, încărcare CPU și delegați similari la departamentul nostru tehnic.

Spre deosebire de Siteground care recunoaște comisioane foarte mari pentru fiecare vânzare către afiliat (găsiți tabelul de comisioane preluat de pe site-ul lor mai jos), și investițiile în campanii de publicitate și Facebook ADS și Google AdSense, începând cu 7 noiembrie 2021, Managedserver.ro își bazează exclusiv business și clienții săi importanți și legendari doar pe baza cuvântului în gură în rândul insiderului din sector (webmaster, devops, SEO, Marketer in primis).

Asta nu înseamnă că în viitorul foarte apropiat nu vom începe să facem publicitate sau nu vom folosi sisteme de recomandare sau marketing afiliat, dar indiferent de viitor, prezentul de astăzi se bazează pe competențe alese de principalele site-uri italiene cu trafic mare.

Comisioane pentru afiliați SiteGround

Câteva probleme cunoscute și cunoscute de SiteGround.

Dorind să analizăm SiteGround, vom trece în revistă în principal ceea ce sunt „lucruri cunoscute” (sau puteți găsi multe discuții pe net) concentrându-ne pe ceea ce mulți utilizatori SiteGround le consideră ca atare generând o nemulțumire vizibilă.

Creșterea prețului la reînnoire după primul an.

Printre principalele probleme ale SiteGround care circulă pe net nu putem să nu menționăm variația costurilor în fazele de reînnoire după primul an, (care în opinia noastră nu este o problemă reală, ci o politică agreată și comunicată clientului), care însă noi nu aplicam. De fapt, preferăm să fim clari imediat cu privire la valoarea serviciilor noastre și cu prețurile relative care nu se schimbă de ani de zile (suntem în 2021 de exemplu și adoptăm în continuare listele de prețuri din 2018).

După cum am menționat, deși nu este o problemă reală, ci o percepție eronată a reducerii în faza de achiziție, această procedură (absolut legitimă) generează totuși nemulțumiri și un factor de descurajare pentru reînnoirea multor utilizatori.

Consum excesiv de CPU pe SiteGround

Această problemă este, de asemenea, foarte frecventă pe baza a ceea ce vedem raportat online, în recenzii și în comentariile FaceBook. Am acoperit acest aspect în trecut cu două articole specifice de la clienții noștri care au rezolvat problemele de performanță și suprasolicitarea procesorului trecând la Gazduirea noastră.

Puteti citi mai precis cele doua cazuri in cauza referitoare la un Hosting Magento lent și o Site WordPress lent.

De asemenea, puteți să vă bazați și să aveți încredere în aceste capturi de ecran recuperate pe net care demonstrează într-un mod absolut super partes că aceste probleme sunt mai frecvente decât vă puteți imagina.

Direct din recenzia „prezzolata” de pe faimosul Puntoinformatico.it https://www.punto-informatico.it/hosting-siteground/ un utilizator subliniază în comentarii:

În indicarea dezavantajelor ați omis un „mare contra” al planurilor de găzduire Siteground, legat de limita de utilizare a procesorului. De fapt, pentru planul GrowBing există o limită de utilizare a procesorului de 2000 de secunde și pentru GoGeek de 4000 de secunde. Prezența acestor limite, realizate cu artă, obligă utilizatorul să se mute la un etaj superior, întrucât dacă se atinge această cotă site-urile conectate sunt înnegrite până la sfârșitul lunii !!! Având în vedere că planurile de găzduire pot găzdui mai multe site-uri și că datorită și celor care încearcă să pirateze site-ul (site-urile) este extrem de ușor să ajungi la aceste limite chiar și cu un trafic modest de utilizatori! din motive de claritate și onestitate, aceste informații ar trebui dezvăluite. Cu siguranta este un serviciu bun dar nu este ieftin si nu este transparent !!!

Fabaff
Martie 27

Recenzie SiteGround Puntoinformatico.it

Evident  Punto Informatico participă la programul de afiliere SiteGround și, prin urmare, nu este în niciun fel lipsit de conflicte de interese și nici nu este adevărat.

De fapt, făcând clic pe linkul lor la vedere, suntem redirecționați către site-ul SiteGround cu un cod de afiliat frumos la vedere:

https://it.siteground.com/index.htm?afcode=83b730f8cbab4387dd0e65e9750ad1cf&campaign=Guide+Hosting

Am vrut să înregistrăm un videoclip despre el pentru a arăta și a demonstra această declarație anterioară cât mai sincer posibil.

Considerăm această practică incorectă din punct de vedere etic și moral, deși nu este ilegală din punct de vedere legal (dar sperăm că va deveni curând).

Pe scurt nu este frumos să vezi site-ul suspendat din cauza consumului prea mare de CPU la fel cum site-ul dvs. face vizite (și, eventual, monetizează), totuși se întâmplă. SiteGround nu-i pasă de afacerea ta în pierderea de vizite și monetizare, ceea ce ei respectă sunt exclusiv „mizele” impuse, fără a ezita să pună site-ul offline în cel mai bun moment.

Consumul CPU de pe teren

Tehnologii de server adoptate.

Stack Hosting se bazează în principal pe tehnologii software și sisteme de accelerare adoptate în prezent de cele mai mari și mai importante site-uri web din lume.

Nu este suficient să adoptați doar un hardware excelent și o conectivitate excelentă, ci este necesar să știți să folosiți software-ul la cele mai bune posibilități pentru a optimiza utilizarea resurselor hardware și, prin urmare, a maximiza rezultatele și profiturile reușind în același timp să menținem costurile.

Am vorbit despre asta într-un mod mai mult decât exhaustiv în această postare: Ce au în comun CNN, BBC, ESPN, Daily Mail, Forbes, USA Today, NY Times, The Guardian și gazdele noastre?

Deci, să aruncăm o privire la diferența de software care ne diferențiază de SiteGround, pornind de la coloana vertebrală a fiecărui site aglomerat din întreaga lume.

Lacul de lac

În limbajul computerului, este definit Varnish Cache accelerator web (sau accelerator HTTP), adică un accelerator de solicitări care face ca utilizarea site-ului în cauză să fie mai rapidă și mai dinamică. Acest instrument este atât de popular și eficient încât este folosit de obicei chiar și de site-uri cu trafic foarte mare, cum ar fi Wikipedia, Twitter, Reddit, Facebook, Corriere della Sera și multe alte nume celebre pe world wide web. Varnish Cache este un proiect „Open Source”, adică acces gratuit și deschis modificărilor externe, creat special pentru protocolul HTTP.

Am vorbit despre asta în mod special în această postare Găzduirea lacurilor și suntem cu adevărat încântați și mândri să folosim (și să folosim bine) un software de acest calibru destinat piețelor de afaceri și profesionale.

Doar faceți o căutare pe Similartech.com inserând unele dintre tehnologiile de ultimă oră pe care le folosim Lacul de lac înțelegeți cum folosim de fapt tehnologii excelente și bine dovedite.

Evident Lacul SuperCache este un cache extrem de profesionist care presupune un tuning manual necesar și cunoștințe tehnice specifice pentru a evita probleme importante legate de reîmprospătarea conținuturilor, feed-urilor, sitemap-urilor cu probleme atât pentru utilizatori, cât și pentru motoarele de căutare precum Google.

Evident ca noi Varnish il folosim si il folosim la maxim, cu o configuratie ad-hoc testata si testata in peste 10 ani. Gândiți-vă doar că o facem pentru clienții cu milioane de vizitatori unici pe lună, în unele cazuri chiar sute de milioane de vizualizări de pagini pe lună, așa cum am documentat în aceste postări și studii de caz pentru mărci binecunoscute, cum ar fi: Laleggepertutti.it, Fattoincasadabenedetta.it, Kontrokultura.it și multe altele.

Fattoincasadabenedetta.it - ​​Povestea de succes a unuia dintre clienții noștri și a site-ului ei în momentul carantinei pentru COVID-19

Cât costă găzduirea unui blog WordPress cu 45 de milioane de vizitatori unici pe lună? Și 85 de milioane?

Siteground evident nu îl folosește. Și nu îl folosește justificând în felul său motivația raportată de site-ul lor la întrebarea:

Folosești Varnish pe serverele tale?

Folosim nginx ca proxy invers pentru serviciu Apache in loc de lacnginx oferă o stabilitate mai bună, opțiuni de personalizare mai bune și performanțe mai bune și de aceea este alegerea noastră.

Lac SiteGround

Este de la sine înțeles că a vorbi despre funcționalitatea Reverse Proxy a NGINX fără a menționa caracteristicile Cache ale lui Varnish este un răspuns complet inexact la întrebarea pusă. Dar să presupunem că răspunsul corect a fost așa cum ne imaginăm că ar fi vrut să fie: „Nu, nu folosim Varnish, dar folosim Nginx în Reverse Proxy cu NGINX FastCGI Cache activat pe Apache Server”.

Dar chiar vor să compare viteza lui Varnish cu Cache-ul lui NGINX? Chiar cred că le pot echivala pe cele două făcând din NGINX Cache un înlocuitor demn?

Acest lucru nu are sens, nici în ceea ce privește performanța, nici în ceea ce privește caracteristicile și funcționalitatea având de fapt Varnish un limbaj VCL specific care permite configurații foarte personalizate care sunt vitale pe site-urile cu trafic mare.

De exemplu, știm cu toții că linkurile către site-uri externe atunci când facem clic pe un link Facebook, ies cu un parametru atașat la url care se numește fbclid urmat de un șir alfanumeric individual care are funcții de urmărire.

Cache FBClid

Același lucru este valabil și pentru Instagram, care la rândul său atârnă câteva șiruri, și același lucru este valabil și pentru eticheta UTM care sunt etichetă conținute în linkuri, utile pentru analiza traficului din campaniile de marketing Google.

Cache de etichete UTM

Aceste etichete de ieșire cu parametri aparent aleatori nu se normalizează ușor și încercările de eliminare cu NGINX duc adesea doar la redirecționări 301 incorecte la adresa URL inițială cu parametrul exclus, ceea ce implică un dus-întors suplimentar (adică o redirecționare a locației :) precum și excluderea funcționalității de urmărire.

Cu alte cuvinte, dacă trebuie să urmăriți câți utilizatori au ajuns direct pe site și câți au ajuns la dvs. dintr-o campanie Google ADS, veți pierde urmărirea Google ADS și Google Analytics va număra accesele drept accese directe, lăsând nu aveți nicio modalitate de a măsura performanța campaniei și, prin urmare, de a decide asupra investițiilor bugetare viitoare.

Cu Varnish Cache, în schimb, ai posibilitatea de a face o eliminare inteligentă a parametrului, adică să nu-l treci motorului intern de cache sau eventual procesului din partea serverului (în mod normal în backend, cum ar fi, de exemplu, un PHP-FPM Pool), dar fără a întrerupe funcționalitatea etichetelor de urmărire aferente.

Mai mult, cu Varnish Cache este mult mai ușor să setați reguli specifice pentru cache și TTL obțineți un HIT RATIO profitabil și persistent.

Obținerea unui HIT RATIO ridicat aproape de 100% înseamnă, pe scurt, a avea capacitatea de a prelua datele din cache foarte frecvent, în loc să fie nevoit să acceseze backend-ul rulând PHP și MySQL deoarece memoria cache a expirat sau a fost invalidată.

Printre celelalte beneficii evidente ale Varnish față de NGINX este capacitatea de a face Ștergerea completă a cache-ului, acest lucru este posibil și pe NGINX cu soluții neoficiale și terțe, cum ar fi modulul purgeall, cu excepția cazului în care decideți să vă bazați pe versiunea comercială a NGINX care se numește NGINX Plus la un cost care este cu siguranță corect și meritat, dar nu tocmai ieftin. . începând de la 2500 USD pe an pe caz.

Mai precis, Enterprise Support este disponibil 24/24 cu SLA de 7 de minute, pentru 7 USD pe an per instanță. De asemenea, oferă suport de bază pentru 30 USD/an și asistență profesională pentru 5.000 USD/an pentru implementări mai puțin critice.

Managedserver.ro și SiteGround în comparație

Managedserver.ro a fost întotdeauna un furnizor independent. Nu folosim centre de date proprietare și nu suntem absolut legați de nicio marcă specifică de centre de date, găzduire sau soluții specifice Cloud.

Am reiterat întotdeauna că dezvoltăm serviciul nostru complet și pachetul de software adaptat nevoilor și preferințelor clienților.

Putem folosi Datacenter din Italia la cerere, Google Cloud, Amazon AWS, Microsoft Azure sau implicit folosim centre de date din Germania la fel de mulți furnizori de găzduire care folosesc mașini cu frecvențe mari de ceas (minim 4Ghz).

Pe limbaje precum PHP, aflate la baza aproape tuturor CMS-urilor, am observat, de fapt, cum o frecvență mai bună și mai mare a CPU poate duce la o viteză mai bună (și la un TTFB mai mic) în comparație cu soluțiile Cloud cu procesoare cu o frecvență de 1.7 sau 2. Ghz.

În plus, toate site-urile găzduite pe Managedserver.ro se bucură și de protecție Cloudflare gratuită, care include un firewall securizat, suport HTTP/3, protecție DDoS și o serie de alte beneficii.

Să aruncăm o privire la câteva dintre principalele diferențe dintre Managedserver.ro și SiteGround:

  • ManagedServer.it oferă Servere Dedicate optimizate bazate pe minim AMD Ryzen 5 6 cpu / 12 fire mult mai rapid și mai puternic decât orice instanță Cloud Siteground.
  • ManagedServer.it migrează manual site-ul clientului de la vechiul furnizor la sistemul său de găzduire, configurând setările optime ale nivelurilor de cache la nivel de backend și frontend. Siteground nu efectuează această operațiune importantă, delegând orice alegere clientului care de multe ori nu este tehnician.
  • ManagedServer.it are grijă în timpul onboardării clientului pe sistemele sale să optimizeze baza de date MySQL prin verificarea prezenței indicilor, a configurației corecte a tabelelor de la vechiul MyISAM la performantele InnoDB sau Percona XtraDB. Siteground nu efectuează aceste verificări, limitându-se la rularea site-ului dvs. nu neapărat în modul optim posibil.
  • Managedserver.ro rulează Optimizare automată MySQL săptămânal pe toate site-urile dvs. pentru a optimiza performanța bazei de date. SiteGround nu oferă optimizări automate ale bazei de date.
  • Toți clienții Managedserver.ro sunt protejați de aIntegrare Cloudflare gratuită care nu necesită un cont personal Cloudflare (deși este încă compatibil dacă aveți propriul cont) care acceptă atât domeniile non-www, cât și domeniile www. Integrarea noastră include un CDN de înaltă performanță și un firewall de nivel enterprise cu protecție DDoS. SiteGround oferă, de asemenea, integrarea Cloudflare cu capabilități CDN și firewall, dar necesită crearea unui cont personal Cloudflare și este compatibil numai cu domeniile www (domeniile non-www nu sunt acceptate).
  • Toate planurile ManagedServer.it includacces gratuit la instrumentul nostru integrat de monitorizare a performanței aplicațiilor (xDebug APM) pentru depanarea problemelor de performanță WordPress. De asemenea, sprijinim New Relic pentru clienții care o preferă. SiteGround nu are un instrument APM gratuit încorporat și nici nu oferă suport pentru New Relic în toate planurile.
  • Managedserver.ro ofera patru tipuri de copii de rezervă: gratuit automat / zilnic, programare opțională, copii de rezervă descărcabile și externe trimise automat în contul dvs. pe o mașină externă prin SSH, Amazon S3 sau Google Cloud Storage. SiteGround oferă copii de siguranță pe noapte și copii de siguranță descărcabile, dar nu oferă suport pentru backup-uri externe.
  • Echipa de asistență Managedserver.ro este disponibilă 24/7/365. Timpul nostru mediu de răspuns la solicitările de asistență este mai mic de 15 minute și oferim asistență în italiană și engleză. De asemenea, nu avem asistență pe niveluri, ceea ce înseamnă că veți fi întotdeauna în legătură cu un administrator de sistem Linux experimentat cu WordPress, care vă poate rezolva problema. SiteGround oferă și suport 24/7/365, dar nu au suport multilingv. Spre deosebire de Managedserver.ro, SiteGround are un sistem de asistență pe niveluri, ceea ce înseamnă că vă puteți confrunta cu o escaladare către ingineri mai experimentați.

Performanță și scalabilitate

Dacă sunteți în căutarea unei găzduiri WordPress de înaltă performanță și scalabilă, potrivită pentru agenții de toate dimensiunile, ManagedServer.it este soluția pentru dvs. Platforma noastră de găzduire personalizată este optimizată pentru o viteză, performanță și scalabilitate incredibile, atât pentru blogurile personale, cât și pentru magazinele de comerț electronic cu trafic ridicat, generând venituri de milioane de dolari.

Stiva noastră de software de înaltă performanță constă în configurații minuțioase pentru NGINX, PHP, Varnish Cache, REDIS, PHP și MariaDB / MySQL / Percona Server.

Alternativă SiteGround: limitele resurselor de proces PHP

 

inodes

Un Inode este considerat un fișier. SiteGround are următoarele limitări:

  • 150.000 în planul StartUp
  • 300.000 pe planul GrowBig
  • 450.000 în planul GoGeek

Cu ManagedServer nu aveți limită pentru numărul de Inode. Deoarece nu limităm acest parametru, spațiul pe disc pe care îl puteți folosi cu noi este real și nu este limitat de numărul de fișiere din contul dvs.

Procese simultane

Numărul de procese simultane indică numărul de solicitări simultane pe care contul dvs. le poate gestiona. SiteGround are următoarele limitări:

  • 10 procese simultane pe planul StartUp
  • 20 de procese simultane pe planul GrowBig
  • 30 de procese simultane în planul GoGeek

Cu Managedserver.ro limita proceselor concurente pentru toate conturile de hosting partajat sau semi-dedicat este de 64, indiferent de planul ales.

Copiile de rezervă

Cu toate planurile, oferim cel puțin 30 de zile de backup zilnic. Adică facem backup zilnic pentru contul dvs. și îl păstrăm în ultimele 30 de zile de backup pe două spații de stocare separat geografic. Prin separare geografică nu ne referim la diferite cabinete sau încăperi, dar de exemplu dacă site-ul dumneavoastră rulează pe un centru de date din Germania, backup-ul și stocarea datelor vor avea loc atât în ​​Germania, cât și în Finlanda și întotdeauna în interiorul granițelor europene conform regulamentul GDPR..

Opțiuni mai avansate

În plus, pe toate planurile, oferim și:

  • Conexiune SSH întotdeauna disponibilă.
  • GIT prezent pe toate planurile, SiteGround îl oferă doar pe planurile GoGeek care costă 36 € pe lună

Suport expert pentru WordPress

La Managedserver.ro tratăm fiecare client și fiecare site ca pe o prioritate strategică, indiferent dacă sunteți antreprenor independent, agenție sau companie globală. Echipa noastră de asistență de experți WordPress este disponibilă 24 de ore pe zi pe tot parcursul anului, inclusiv sărbători, weekenduri și orele de noapte (oriunde v-ați afla).

Cu Managedserver.ro, nu trebuie să vă faceți griji că rămâneți în așteptare dacă vă confruntați cu o problemă urgentă, indiferent de planul dvs. La Managedserver.ro nu recurgem la un sistem de suport pe niveluri precum SiteGround, ceea ce înseamnă că nu vă vom pierde timpul cu escalade și transferuri. Indiferent dacă v-ați înscris pentru planul nostru de bază sau pentru întreprinderi, veți avea întotdeauna acces la același grup de experți WordPress.

Cu SiteGround aveți asistență în italiană doar de la 08:00 până la miezul nopții. Dacă apare o problemă în afara acestor ore, trebuie neapărat să vorbiți în engleză. La noi această problemă nu există.

Migrații gratuite de către oameni cu experiență și reali

Indiferent dacă doriți să mutați doar un site sau 100, Managedserver.ro vă oferă migrări fără probleme gestionate de experții noștri WordPress. Nu va trebui să faceți față cu nicio tehnologie complicată sau să riscați să pierdeți date critice.

Dacă sunteți interesat să vă mutați site-ul la găzduire WordPress gestionată, noi oferim migrații gratuite nelimitate de SiteGround! În cele din urmă, spre deosebire de SiteGround care utilizează un plugin gratuit de migrare, migrările noastre gratuite sunt efectuate de un expert în migrare.

Treceți la ManagedServer.it și dvs

Managedserver.ro oferă cea mai rapidă și mai avansată tehnologie. Evoluăm constant și ne adaptăm constant pentru a profita de cele mai inovatoare soluții disponibile.

Dacă sunteți în căutarea unei alternative la SiteGround în 2021, soluția de găzduire WordPress gestionată de ManagedServer.it este cea mai bună soluție pentru dvs.

Suntem mândri de soluțiile noastre și dorim să fiți 100% mulțumit de găzduirea dvs., motiv pentru care vă oferim o garanție de returnare a banilor de 15 zile și migrări gratuite de la SiteGround. Dacă sunteți gata să faceți un salt de la SiteGround și să treceți la platforma noastră de găzduire WordPress gestionată, încercați fără riscuri Managedserver.ro.

Ai îndoieli? Nu știi de unde să începi? Contactati!

Avem toate răspunsurile la întrebările dvs. pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă.

Vorbeste cu noi

Chat direct cu suportul nostru de prevânzare.

0256569681

Contactați-ne telefonic în timpul programului de lucru 9:30 - 19:30

Contactați-ne online

Deschideți o solicitare direct în zona de contact.

INFORMAȚII

Managed Server Srl este un lider italian în furnizarea de soluții avansate de sistem GNU/Linux orientate spre performanță ridicată. Cu un model de abonament cu cost redus și previzibil, ne asigurăm că clienții noștri au acces la tehnologii avansate de găzduire, servere dedicate și servicii cloud. Pe lângă aceasta, oferim consultanță de sisteme pe sisteme Linux și mentenanță specializată în DBMS, Securitate IT, Cloud și multe altele. Ne remarcăm prin experiența noastră în găzduirea CMS open source de top precum WordPress, WooCommerce, Drupal, Prestashop, Joomla, OpenCart și Magento, susținut de un serviciu de asistență și consultanță la nivel înalt, potrivit pentru Administrația Publică, IMM-uri și orice dimensiune.

Red Hat, Inc. deține drepturile asupra Red Hat®, RHEL®, RedHat Linux® și CentOS®; AlmaLinux™ este o marcă comercială a AlmaLinux OS Foundation; Rocky Linux® este o marcă înregistrată a Rocky Linux Foundation; SUSE® este o marcă înregistrată a SUSE LLC; Canonical Ltd. deține drepturile asupra Ubuntu®; Software in the Public Interest, Inc. deține drepturile asupra Debian®; Linus Torvalds deține drepturile asupra Linux®; FreeBSD® este o marcă înregistrată a Fundației FreeBSD; NetBSD® este o marcă înregistrată a Fundației NetBSD; OpenBSD® este o marcă înregistrată a lui Theo de Raadt. Oracle Corporation deține drepturile asupra Oracle®, MySQL® și MyRocks®; Percona® este o marcă înregistrată a Percona LLC; MariaDB® este o marcă înregistrată a MariaDB Corporation Ab; REDIS® este o marcă înregistrată a Redis Labs Ltd. F5 Networks, Inc. deține drepturile asupra NGINX® și NGINX Plus®; Varnish® este o marcă înregistrată a Varnish Software AB. Adobe Inc. deține drepturile asupra Magento®; PrestaShop® este o marcă înregistrată a PrestaShop SA; OpenCart® este o marcă înregistrată a OpenCart Limited. Automattic Inc. deține drepturile asupra WordPress®, WooCommerce® și JetPack®; Open Source Matters, Inc. deține drepturile asupra Joomla®; Dries Buytaert deține drepturile asupra Drupal®. Amazon Web Services, Inc. deține drepturile asupra AWS®; Google LLC deține drepturile asupra Google Cloud™ și Chrome™; Facebook, Inc. deține drepturile asupra Facebook®; Microsoft Corporation deține drepturile asupra Microsoft®, Azure® și Internet Explorer®; Fundația Mozilla deține drepturile asupra Firefox®. Apache® este o marcă înregistrată a The Apache Software Foundation; PHP® este o marcă înregistrată a Grupului PHP. CloudFlare® este o marcă înregistrată a Cloudflare, Inc.; NETSCOUT® este o marcă înregistrată a NETSCOUT Systems Inc.; ElasticSearch®, LogStash® și Kibana® sunt mărci comerciale înregistrate ale Elastic NV. Acest site nu este afiliat, sponsorizat sau asociat în alt mod cu niciuna dintre entitățile menționate mai sus și nu reprezintă niciuna dintre aceste entități în niciun fel. Toate drepturile asupra mărcilor și numelor de produse menționate sunt proprietatea deținătorilor de drepturi de autor respectivi. Orice alte mărci comerciale menționate aparțin solicitanților lor înregistrați. MANAGED SERVER® este o marcă înregistrată la nivel european de către MANAGED SERVER SRL Via Enzo Ferrari, 9 62012 Civitanova Marche (MC) Italia.

DOAR UN MOMENT !

Doriți să vedeți cum funcționează WooCommerce pe sistemele noastre fără a trebui să migrați nimic? 

Introdu adresa site-ului tău WooCommerce și vei obține o demonstrație navigabilă, fără a fi nevoie să faci absolut nimic și complet gratuit.

Nu, mulțumesc, clienții mei preferă site-ul lent.
Torna în alto